Здравейте,
Посетихте Зоната за търговци на фирма Азимут 6000 ЕООД. Достъп до цените на едро и възможност за поръчка имате след регистрация на фирмата в сайта. Регистрацията в зоната ни за търговци Ви дава предимство тъй като можете бързо и лесно да направите поръчка на козметични продукти на по-ниски цени. Минималното количество за поръчка е 50 лв без ДДС.
Доставката е до 2-3 работни дни чрез куриерска фирма Еконт Експрес. В сайта е вграден модул за точно изчислениe на цената на доставка, която предлага Еконт. Чрез поръчка през зоната за търговци ползвате и 12% отстъпка от цената за доставка.
Поръчайте бързо и лесно за Вашия магазин, SPA или козметичен център.
С уважение,
Екипът на Luga.bg
Азимут 6000 ЕООД
гр.Поморие
sаles@luga.bg
+359 887 938 968

Моят профил

Влизане

Регистриране

Актуални продукти

Производство и продажба на висококачествена лечебно-възстановителна козметика от черноморска луга и кал. Натурална козметика за Вашето здраве и красота.

ГЕНЕРИРАЙТЕ ДОХОД БЕЗ ДА ИНВЕСТИРАТЕ СРЕДСТВА

Luga.bg Ви предоставя уникална възможност да предлагате продуктите ни на Вашите клиенти, генерирайки висок доход за Вас и радост за Вашите клиенти чрез програмата ни за сътрудничество, наречена СМАРТ+. Програмата е съставена от две подпрограми, наречени СМАРТ и РЕФЕРАЛ, между които може да избирате и които Ви дават възможност да генерирате висок доход за себе си по два различни начина.