НАШАТА МИСИЯ И ЦЕЛИ

БОГАТИ НА МАГНЕЗИЙ НАТУРАЛНИ КОЗМЕТИЧНИ ПРОДУКТИ ОТ ЧЕРНОМОРСКА ЛУГА И КАЛ

Luga.bg - Богат на магнезий природен продукт с луга, добиван в България

Luga.bg – Богат на магнезий природен продукт с луга, добиван в България

Luga.bg е специализиран сайт за популяризиране на продуктите от черноморска (медицинска) луга и лековита поморийска лиманна кал, добивани от басейните на Поморийското и Бургаско солени езера. Ние считаме, че това Българско природно богатство вече е получило национално и световно признание и приемаме за наша мисия създаването на натурални козметични продукти с луга и кал, които всеки може да закупи и използва в ежедневието за по-добро здраве.

В Luga.bg ще откриете висококачествена натурална козметика с черноморска луга и поморийска лиманна кал с търговските марки ANCHIALO и Le’Spa, произвеждани в гр.Поморие от Азимут 6000 ЕООД. От 2012 година фирмата е един от лидерите на Българския пазар в производството на лечебно-възстановителна козметика, която в основата си съдържа висококачествена лековита черноморска луга и поморийска лиманна кал.

Всички продукти, които произвеждаме, са регистрирани и нотифицирани като козметични продукти в Европейската система за регистрация на козметика CPNP, притежават анализни сертификати и преминават през строг контрол на качеството на всеки етап от производствения цикъл.

Продуктите ни се използват в десетки балнеологични центрове в страната и по света. Особено популярни са в Япония, Китай, Индия и Европа. В търговската мрежа бихте могли да ги закупите онлайн или от аптеки, био-магазини и други търговски центрове.

azimuth copy

С уважение,

Екипът на Luga.bg
Азимут, гр Поморие